Stoneglow London - Scented Candles

Stoneglow London - Scented Candles STONEGLOW SCENTED CANDLES - LONDON FRAGRANCES 

Stoneglow werkt met de beste materialen .De parfumeurs mengen de materialen in onderscheidende en originele geuren. Zij kweken en oogsten zelfs enkele van de botanicals uit hun collecties Natures Gift en Botanicals in het Verenigs Koninkrijk. 

De natuurlijke was die gebruikt wordt is hun eigen geheime mix. De schone, stabiele verbranding en uitstekende geurverspreiding onderscheidt Stoneglow van andere merken.

Alle geurkaarsen worden in het VK, in hun eigen pand, vervaardigd. De manier waarop ze zijn gemaakt, net als de kaarsen zelf, is een verfrissende en ontspannende verandering van de gehaaste, onpersoonlijke en geautomatiseerde moderne wereld.

De geur en de kaarsenwas worden zorgvuldig met de hand gemengd en met de hand gegoten. Elke geurkaars wordt individueel gecontroleerd voordat deze zorgvuldig wordt verpakt in de prachtige designverpakking. 

Zij ontwerpen alle geurkaarsen in eigen huis. Alles wordt zeer zorgvuldig getest om ervoor te zorgen dat onze kaarsen gelijkmatig en gestaag branden, met een lange brandduur en een constante afgifte van de geur. Deze kwaliteitswassen branden schoon en zonder rook.

Stoneglow ontwikkelt al hun eigen geuren en werkt met met ingrediënten van topkwaliteit. Er wordt goed nagedacht over de geur en over de emotionele reactie die het zal oproepenen er wordt veel zorg en tijd  besteed aan het creëren en testen van de geuren

 Geurkaarsen "Set The Mood"
We willen vaak de sfeer bepalen voor de kamer waarin we ons bevinden voor een bepaald moment. Dat kan kalm en vredig zijn voor een ontspannend bad in het bad, zacht en warm voor een rustige nacht in, of opgewonden en levendig voor een feestje. Geurkaarsen helpen u de sfeer en sfeer van elke kamer voor elke gelegenheid in te stellen. het zachte flikkeren van licht van een verlichte lont kan nog meer karakter toevoegen.

Het kiezen van een geurkaars om het gewenste gevoel te genereren is een zeer persoonlijke keuze. Het is net zo individueel als het kiezen van een geur of parfum. Daarom bieden gevarieerd scala aan rijke, natuurlijke geuren in onze collectie. .

Geurkaarsen zijn de snelste manier om de uitstraling van uw huis te verbeteren en de meest betaalbare manier om dat luxe gevoel toe te voegen.