Verzending, Ruilen & Retourneren

Wat leuk dat je een bestelling wilt plaatsten of al hebt geplaatst! We proberen je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en naar je toe te sturen. Je krijgt na je bestelling alitjd van ons een extra mail ter bevestiging en met daarin ook het track&trace nummer, waarmee je de bestelling kunt volgen. Als je iets bestelt op werkdagen, dan sturen we je de bestelling diezelfde dag of de volgende ochtend toe. Afhankelijk van de koeriersdienst ontvang je dit dan een dag erna of binnen 2 werkdagen. Wij werken met UPS, POSTNL en DHL.

De standaard verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,95. Je ontvangt altijd een track&trace code van ons of een email van de koeriersdienst waarmee het pakket verzonden is. 

Verzendingen naar het buitenland bedragen minimaal €13,00, afhankelijk van welk land. 

Je kunt je bestelling uiteraard ook ophalen in onze winkel in Zierikzee. Hier kun je het product gelijk passen en helpen we je natuurlijk met een persoonlijk advies en eventueel bijpassende items, natuurllijk met een lekker kopje koffie of thee erbij. 

Voldoet je bestelling niet aan je verwachtingen, dan mag je het binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren aan ons.  Vul hiervoor het formulier voor een retouraanvraag zo volledig mogelijk in en stuur het ontvangen item in originele staat, zoals je van ons ontvangen hebt, met merklabels en reserveknoopjes er nog aan, naar ons retour.  Wanneer wij het item in goede orde ontvangen hebben, dan proberen we je zo snel mogelijk een andere maat of vervangend item te sturen of je betaling terug te storten op je rekeningnummer (Enkel de retourneringskosten zijn voor je eigen rekening.) Vermeld daarom in de ruimte voor opmerkingen voor de zekerheid ook nog even je IBAN nummer, zodat wij alles zo snel mogelijk voor je kunnen verwerken.

Je kunt natuurlijk ook je ontvangen item komen omruilen of retourneren bij ons in de winkel. 

Je Retourzending kun je sturen naar ons winkeladres:

Eva per Donna, Melkmarkt 5, 4301 HB, Zierikzee

Vermeld hierbij even je naam en ordernummer of doe een geprint exemplaar van je retouraanvraag bij je zending.

We proberen je bestelling zo snel mogelijk en naar volle tevredenheid te verwerken. Mocht je toch nog vragen hebben of is er met de verzending iets misgegaan, neem dan gerust contact met ons. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.30 op het nummer 0111-413930 of per mail via info@evaperdonna.nl of info@beautifulbrands.nl

 

Lieve groet,

Eva en Paul 

  

 

 

 

http://evaperdonna.nl/index.php?route=account/return/insert