ANA ALCAZAR

 

ANA ALCAZAR - Achter die naam gaan Pure Sister-Power, jaren mode-ervaring en een hoop creatieve ideeën schuil. Deze eigenschappen zie je bij Ana Alcazar terug in de innovatieve en gevarieerde patronen en snitten, waarmee modebewuste vrouwen sexy en nadrukkelijk vrouwelijk gekleed worden. De zussen Beate en Jutta Ilzhöfer legden de basis voor Ana Alcazar medio jaren'90. Een tijd die gekenmerkt werd door een continue verandering en een positieve stemming jegens de toekomst. Deze emoties weerspiegelen nog steeds de leidende filosofie van het merk Ana Alcazar, doordat de ontwerpen en creaties de individualiteit en persoonlijkheid van de draagster benadrukken. De twee voormalige modellen het het benadrukken van de vrouwelijkheid van hun klanten hoog in het vaandel staan; Geen saaie patronen of gekopieerde snitten - Ana Alcazar zet nieuwe trends en verrast steeds opnieuw met liefdevolle ontwerpen en buitengewone materiaalcombinaties, zowel in hun thuisland als op de internationale markt. De stoere mix van stylische business wear en Avant Garde Mode is een absolute aanrader in de modescene. Dompel je onder in de fascinerende wereld van Ana Alcazar en laat je betoveren door de moderne, en toch individuele modelijn. 

 

De belangrijkeste feiten over Ana Alcazar:

- Ana Alcazar is een Duits designlabel uit München. 

- Ana Alcazar wordt door Beate & Jutta Ilzhöfer, zussen en voormalige runway modellen, ontworpen en uitgevoerd.

- Ana Alcazar wordt uitsluitend in Europa geproduceerd. De productiebedrijven zijn veelal kleine ondernemingen in landen van de Europese Unie - Er wordt niet in Azië geproduceerd. 

Eva per Donna - Fashion Boutique

In het leukste straatje van het sfeervolle Zeeuwse kustplaatsje Zierikzee vind je onze gezellige boutique Eva per Donna waar je gastvrij ontvangen wordt en service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij Eva vindt je een bijzonder, luxe en speciaal geselecteerd assortiment dat zowel seizoensgebonden als tijdloze kledingitems biedt voor de vrouw van nu die stijlvol, modisch, klassiek of trendy gekleed wilt gaan. De keus aan merken is bijzonder en exclusief met een subtiele, geraffineerde en persoonlijke touch. Voor de drukbezette vrouw die niet altijd de tijd heeft om naar Zierikzee te komen verkopen we onze items ook online waarbij we ons best doen de collecties zo snel mogelijk in de online shop aan te bieden. Neem dus lekker even een kijkje in onze online garderobe en vind je persoonlijke Must-Haves! Ben je op zoek naar een item van een merk dat wij verkopen en wat niet op de site staat, neem dan even contact met ons op. Grote kans dat het wel in de winkel hangt, maar nog niet online staat…

Neem contact met ons op


+31111413930
Melkmarkt 5
4301 HB Zierikzee
info@evaperdonna.nl
info@beautifulbrands.nl

Facebook