DEMM

Het italiaanse damesmerk DEMM heeft zich het afgelopen jaren weten te onderscheiden  door luxe artikelen te brengen voor een betaalbare prijs.

Door de vraag vanuit de markt worden de items steeds exclusiever en luxer uitgevoerd, maar blijven de prijzen scherp. Het merk heeft een breed pasbereik en goede pasvorm. Naast bottoms brengt DEMM een groot aanbod in bovenstukken. 

De maatvoering loopt van S t/m XL en bij de onderstukken van 36 t/m 40/42.

DEMM Gene Lurex Singlet Tanktop AT68 - Rose

DEMM Gene Lurex Singlet Tanktop AT68 - Rose

39,95

Deze trendy top zijn een uitstekende basis om te combineren onder een blouse of shirt met een wijde .....

Eva per Donna - Fashion Boutique

In het leukste straatje van het sfeervolle Zeeuwse kustplaatsje Zierikzee vind je onze gezellige boutique Eva per Donna waar je gastvrij ontvangen wordt en service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij Eva vindt je een bijzonder, luxe en speciaal geselecteerd assortiment dat zowel seizoensgebonden als tijdloze kledingitems biedt voor de vrouw van nu die stijlvol, modisch, klassiek of trendy gekleed wilt gaan. De keus aan merken is bijzonder en exclusief met een subtiele, geraffineerde en persoonlijke touch. Voor de drukbezette vrouw die niet altijd de tijd heeft om naar Zierikzee te komen verkopen we onze items ook online waarbij we ons best doen de collecties zo snel mogelijk in de online shop aan te bieden. Neem dus lekker even een kijkje in onze online garderobe en vind je persoonlijke Must-Haves! Ben je op zoek naar een item van een merk dat wij verkopen en wat niet op de site staat, neem dan even contact met ons op. Grote kans dat het wel in de winkel hangt, maar nog niet online staat…

Neem contact met ons op


+31111413930
Melkmarkt 5
4301 HB Zierikzee
info@evaperdonna.nl
info@beautifulbrands.nl

Facebook