GWYNEDDS

Gwynedds haalt zijn inspiratie uit het nostalgische verleden, met het onmiskenbaar melancholische gevoel uit je jeugd.

Hoezo verdwijnt dit naar mate je ouder wordt, zo vroeg Gwynedds zich af en dit werd dan ook het oorspronkelijke uitgangspunt van de ontwerpers.

Kleding van ‘toen’ was veel minder gebonden aan trends en kortstondige hypes, maar stond veel meer in het teken van comfort en ultiem draagplezier.

Gwynedds gelooft in de kracht van speelse kleurstellingen, opvallende prints en contrasterende materialen zorgen voor een unieke look.

Prints en borduursels worden met de hand gemaakt.

De stoffen van Gwynedds worden behandeld met een speciaal verfbad, dit benadrukt mede de manier waarop deze kenmerkende bedrijfsfilosofie is ingezet.

Gwynedds Duffy the Dress - Beige Melange / SALE

Gwynedds Duffy the Dress - Beige Melange / SALE

119,9529,95

Deze sportieve sweatdress van Gwynedds heeft een stijlvolle uitstraling en draagt zeer comfortabel. .....

Eva per Donna - Fashion Boutique

In het leukste straatje van het sfeervolle Zeeuwse kustplaatsje Zierikzee vind je onze gezellige boutique Eva per Donna waar je gastvrij ontvangen wordt en service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij Eva vindt je een bijzonder, luxe en speciaal geselecteerd assortiment dat zowel seizoensgebonden als tijdloze kledingitems biedt voor de vrouw van nu die stijlvol, modisch, klassiek of trendy gekleed wilt gaan. De keus aan merken is bijzonder en exclusief met een subtiele, geraffineerde en persoonlijke touch. Voor de drukbezette vrouw die niet altijd de tijd heeft om naar Zierikzee te komen verkopen we onze items ook online waarbij we ons best doen de collecties zo snel mogelijk in de online shop aan te bieden. Neem dus lekker even een kijkje in onze online garderobe en vind je persoonlijke Must-Haves! Ben je op zoek naar een item van een merk dat wij verkopen en wat niet op de site staat, neem dan even contact met ons op. Grote kans dat het wel in de winkel hangt, maar nog niet online staat…

Neem contact met ons op


+31111413930
Melkmarkt 5
4301 HB Zierikzee
info@evaperdonna.nl
info@beautifulbrands.nl

Facebook