HOMAGE | Jeans - Homage to Denim

HOMAGE | Jeans - Homage to Denim HOMAGE is een in Amsterdam gevestigd premium denim en prêt-à-porter merk met een internationale benadering van mode. Het merk eert krachtige vrouwen die elk hun eigen leven leiden op hun eigen manier. Haar uiterlijk is belangrijk voor haar en daarom investeert ze in een vrouwelijke en tijdloze garderobe. Verfijnde stukken die haar sterke persoonlijkheid benadrukken en haar elk moment van de dag vertrouwen en comfort geven.
De collectie is geïnspireerd op internationale high fashion, vermengd met een moderne interpretatie van vintage erfgoed, verzameld uit internationale modesteden zoals New York en Parijs. HOMAGE biedt hoogwaardige garderobe-benodigdheden en statement-items die actueel en tijdloos zijn. Elke collectie wordt gekenmerkt door een vrouwelijk en verfijnd handschrift en is even elegant, edgy, sexy en krachtig.

HOMAGE biedt een totale collectie, met de nadruk op premium denim en niet-denim jeans. De jeans fit wordt gedefinieerd door een iets hogere taille, die zowel modern als vrouwelijk is en tegelijkertijd vertrouwen geeft. Stoffen van hoge kwaliteit zijn met zorg geselecteerd om een ​​uitstekend herstel en een comfortabele pasvorm te garanderen om de vrouwelijke silhouetten te accentueren en ook een stijlvolle look te creëren.
HOMAGE is opgericht in 2018 door Kim van Rossum (1988), omdat ze de behoefte aan hoogwaardige kledingbenodigdheden voor een betaalbare prijs voelde. Met meer dan 10 jaar ervaring, werkend voor bekende modemerken, besloot ze haar dromen te volgen en haar eigen premium denim en confectiemerk te creëren.