KNIT-TED

    Het Nederlandse label Knit-ted vertegenwoordigt onmisbare knitwear voor in je garderobe.

De collectie wordt ontworpen door Petra Stapper, een Nederlandse ontwerpster uit Amsterdam met een voorliefde voor knitwear. 

Met stijl, eenvoud, comfort en kwaliteit als kenmerkende kenmerken, heeft Knit-ted een eenvoudige maar verfijnde draagbaarheid. De Knit-ted-look is clean maar toch speels, een focus op hoe mode wordt geleefd door het leven van moderne vrouwen van vandaag. De sensualiteit en kracht van de collectie staan tegenover de dynamiek van de wereld van vandaag, weerspiegeld in stijlen die met vertrouwen en elegantie gedragen kunnen worden. De focus op een spel van contrasten tussen mannelijke en vrouwelijke elementen creëert ook de laidback gebreide look met een elegante, moderne twist.

  "De manier waarop we ons kleden heeft invloed op de manier waarop we denken, voelen en handelen. Daarom is het belangrijk om je goed te voelen in wat je draagt. Voel de vrijheid om op impulsen te reageren en in het moment te leven. Geef jezelf de kracht om na te streven wat het belangrijkste is in het leven. Wees blij en zelfverzekerd, dat is het enige dat telt! "
  oprichter Petra Stapper

Knit-ted Willy Relax Pants - Soft Yellow   /   SALE

Knit-ted Willy Relax Pants - Soft Yellow / SALE

119,9559,97

Deze heerlijke nonchalante zomerbroek van Knit-ted is gemaakt van een verfijnde chambray katoenkwali.....