KNIT-TED

    Het Nederlandse label Knit-ted vertegenwoordigt onmisbare knitwear voor in je garderobe.

De collectie wordt ontworpen door Petra Stapper, een Nederlandse ontwerpster uit Amsterdam met een voorliefde voor knitwear. 

Met stijl, eenvoud, comfort en kwaliteit als kenmerkende kenmerken, heeft Knit-ted een eenvoudige maar verfijnde draagbaarheid. De Knit-ted-look is clean maar toch speels, een focus op hoe mode wordt geleefd door het leven van moderne vrouwen van vandaag. De sensualiteit en kracht van de collectie staan tegenover de dynamiek van de wereld van vandaag, weerspiegeld in stijlen die met vertrouwen en elegantie gedragen kunnen worden. De focus op een spel van contrasten tussen mannelijke en vrouwelijke elementen creëert ook de laidback gebreide look met een elegante, moderne twist.

  "De manier waarop we ons kleden heeft invloed op de manier waarop we denken, voelen en handelen. Daarom is het belangrijk om je goed te voelen in wat je draagt. Voel de vrijheid om op impulsen te reageren en in het moment te leven. Geef jezelf de kracht om na te streven wat het belangrijkste is in het leven. Wees blij en zelfverzekerd, dat is het enige dat telt! "
  oprichter Petra Stapper

Knit-ted Willy Relax Pants - Soft Yellow   /   SALE

Knit-ted Willy Relax Pants - Soft Yellow / SALE

119,9571,97

Deze heerlijke nonchalante zomerbroek van Knit-ted is gemaakt van een verfijnde chambray katoenkwali.....

Knit-ted Willy Relax Pants - Spice   /   SALE

Knit-ted Willy Relax Pants - Spice / SALE

119,9571,97

Deze heerlijke nonchalante zomerbroek van Knit-ted is gemaakt van een verfijnde chambray katoenkwali.....

Eva per Donna - Fashion Boutique

In het leukste straatje van het sfeervolle Zeeuwse kustplaatsje Zierikzee vind je onze gezellige boutique Eva per Donna waar je gastvrij ontvangen wordt en service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij Eva vindt je een bijzonder, luxe en speciaal geselecteerd assortiment dat zowel seizoensgebonden als tijdloze kledingitems biedt voor de vrouw van nu die stijlvol, modisch, klassiek of trendy gekleed wilt gaan. De keus aan merken is bijzonder en exclusief met een subtiele, geraffineerde en persoonlijke touch. Voor de drukbezette vrouw die niet altijd de tijd heeft om naar Zierikzee te komen verkopen we onze items ook online waarbij we ons best doen de collecties zo snel mogelijk in de online shop aan te bieden. Neem dus lekker even een kijkje in onze online garderobe en vind je persoonlijke Must-Haves! Ben je op zoek naar een item van een merk dat wij verkopen en wat niet op de site staat, neem dan even contact met ons op. Grote kans dat het wel in de winkel hangt, maar nog niet online staat…

Neem contact met ons op


+31111413930
Melkmarkt 5
4301 HB Zierikzee
info@evaperdonna.nl
info@beautifulbrands.nl

Facebook