ROSEMUNDE

Rosemunde, opgericht in 2004, is geworteld in Scandinavische waarden, met een romantische, vrouwelijke stijl en zakelijke dynamiek als kern.

Vandaag de dag is Rosemunde een wereldwijd gevestigd lifestyle-merk . Het bedrijf is gebaseerd op prachtige kleding die gemakkelijk te dragen is, zoals de best verkochte zijden zijden hemdjes, vesten en fijne breisels. Functionaliteit en vrouwelijkheid zijn de twee essentiële elementen in elk stuk dat de naam Rosemunde draagt, en geeft vrouwen elke dag een beetje extra luxe en comfort.

 

Eva per Donna - Fashion Boutique

In het leukste straatje van het sfeervolle Zeeuwse kustplaatsje Zierikzee vind je onze gezellige boutique Eva per Donna waar je gastvrij ontvangen wordt en service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij Eva vindt je een bijzonder, luxe en speciaal geselecteerd assortiment dat zowel seizoensgebonden als tijdloze kledingitems biedt voor de vrouw van nu die stijlvol, modisch, klassiek of trendy gekleed wilt gaan. De keus aan merken is bijzonder en exclusief met een subtiele, geraffineerde en persoonlijke touch. Voor de drukbezette vrouw die niet altijd de tijd heeft om naar Zierikzee te komen verkopen we onze items ook online waarbij we ons best doen de collecties zo snel mogelijk in de online shop aan te bieden. Neem dus lekker even een kijkje in onze online garderobe en vind je persoonlijke Must-Haves! Ben je op zoek naar een item van een merk dat wij verkopen en wat niet op de site staat, neem dan even contact met ons op. Grote kans dat het wel in de winkel hangt, maar nog niet online staat…

Neem contact met ons op


+31111413930
Melkmarkt 5
4301 HB Zierikzee
info@evaperdonna.nl
info@beautifulbrands.nl

Facebook