Over Eva

 

Hoi,

 
Wat leuk dat je interesse hebt in ons, onze winkel en in onze website! 

In 2009 ben ik, Eva, samen met mijn man Paul die op de achtergrond meewerkt, gestart met onze boutique Eva per Donna in het gezellige monumentale  Zeeuwse kustplaatsje Zierikzee. 

Inmiddels is ons straatje uitgegroeid tot het leukste, hipste en gezelligste HotSpot-straatje van Zierikzee en is moet je absoluut een keer bezocht hebben! 

De boutique is ontstaan vanuit mijn passie voor mode, maar meer nog, voor mooie, stijlvolle en goedzittende kleding die er voor zorgen dat een vrouw er op haar best uit ziet en waarin haar sterke kanten benadrukt worden. 

Naast mijn eigen gevoel voor mode, stijl, stoffen en pasvormen heb ik tijdens mijn opleiding aan de Modeacademie en baantjes in de modebranche veel kennis opgedaan over goede pasvormen, mooie stoffen, stijlen trends, materialen, merken etc. en ik vind het dan ook heerlijk om dit dagelijks in de praktijk te brengen en mijn klanten met een goed advies en blij gevoel de deur uit te laten gaan

 

Bij ons vind je een bijzonder, luxe en speciaal geselecteerd assortiment met zowel seizoensgebonden als tijdloze kledingitems. De keus aan merken is bijzonder en exclusief met een subtiele, geraffineerde en persoonlijke touch en staan we voor kwaliteit in al zijn eenvoud.

Natuurlijk wordt je bij ons gastvrij ontvangen en hebben we altijd een lekker kopje koffie met wat lekkers voor je klaarstaan. 

Mijn motto is dat mooie kleding er is voor iedere vrouw en in de juiste outfit voel je je comfortabel, stijlvol en zelfverzekerd. Als gecertificeerd stylist help ik  -Eva-  je met het kiezen van de juiste outfit door een eerlijk en persoonlijk advies en nemen we de tijd voor je in een prettige sfeer en ambiance.

 

Vind je het lastig om je eigen stijl te bepalen, te zien wat jouw het beste staat of om goede combinaties te maken? Informeer dan eens gerust naar een persoonlijk kleur- en stijladvies.

 

BeautifulBrands – by  Eva per Donna

Voor de drukbezette vrouw die niet altijd de tijd heeft om naar Zierikzee te komen verkopen we onze items ook online waarbij we ons best doen de collecties zo snel mogelijk in de online shop aan te bieden. Neem dus lekker even een kijkje in onze online garderobe en vind je persoonlijke Must-Haves!

Ben je op zoek naar een item van een merk dat wij verkopen en wat niet op de site staat, neem dan even contact met ons op. Grote kans dat het wel in de winkel hangt, maar nog niet online is…

 

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de sneekpeaks, new arrivals en meer dan kun je natuurlijk ook onze facebook- en instagram pagina's volgen! 

 

 

Lieve groetjes,

Eva en Paul